Announcement

Collapse
No announcement yet.

Як виявити непереносимість їжі

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Як виявити непереносимість їжі

Дівчата, рятуйте. Вже рік борюся з висипаннями на обличчі і постійним здуттям живота. Косметолог каже — проблема в їжі. Я вже виключила солодке і молочку, але результату нуль. Чула про тест на харчову непереносимість, кажуть, він показує, що саме тобі не можна. Хто робив? Чи варто витрачати гроші, чи це черговий маркетинг?​

Привіт! Це не маркетинг, це реальний порятунок. Я мучилася так само, поки не зробила цей тест. Виявилося, що мій організм не перетравлює... банани і курятину! А я їх їла щодня, бо це ж "ПП". Як тільки прибрала ці продукти, живіт здувся за три дні, а шкіра очистилася за місяць. Цей тест на харчову непереносимість https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ перевіряє реакцію на сотні продуктів. Ти отримуєш чіткий список: "зелена зона" (можна), "червона зона" (не можна). Це економить купу грошей на ліках від шлунку і косметологах. Дуже раджу зробити один раз і знати своє "меню" на все життя.​

Comment

Ого, про банани і курку я б в житті не здогадалася! Ти мене переконала, бо метод "тику" мені явно не допомагає. Зроблю цей тест, щоб нарешті зрозуміти, що зі мною не так. Дякую, що поділилася, це дає надію.​

Comment

Working...
      X